Kort resumé

Mit navn er Jette Havgry. Jeg er selsvstændig, privatpraktiserende ID-Psykoterapeut og driver privat praksis i det gamle, sjælfulde Kongstadhus på Stationsvej 7, st. i Fredensborg, Nordsjælland.   

Jeg henvender mig til mennesker, der ondt i livet eller har et personligt problem, som de gerne vil undersøge eller behandle med individuel terapi, parterapi, familieterapi eller gruppeterapi.  

 

I den individuelle terapi tager jeg f.eks. klienter med lavt selvværd, stress, angst og depression. I parterapien tager jeg f.eks. klienter der trods utroskab, skænderier og fastlåshed gerne vil have et bedre parforhold . I familieterapi tager jeg hele eller dele af familier, som på den ene eller anden måde er havnet i forviklinger eller er kommet under pres. Endelig tager jeg i gruppeterapien klienter der gerne udvikle sig i tæt og trygt samspil med andre.  

Jeg møder mine klienter med et lyst, venligt og åbent sind og en faglighed, som er et stærkt fundament for et godt, tillidfuldt og trygt samarbejde.  

  

Mit terapeutiske virke hviler på en 4-årig psykoterapeutuddannelse. Jeg er eksamineret og har skrevet speciale om psykoterapeutisk behandling af depression. Derudover hviler mit virke på en alsidig erhvervs- og livserfaring.

Mit terapeutiske arbejde er baseret på flere forskellige, klassiske terapier samt en mangfoldighed af velkendte og højt værdsatte metoder og teknikker, herunder NLP.  Jeg sikrer min kvalitet som psykoterapeut gennem min egenterapi, supervision, litteratur og kurser og er medlem af Psykoterapeutforeningen i Danmark.   

 

Ring og bestil tid på telefon 26 52 45 18 eller mail til jettehavgry@gmail.com

 

Alle er velkomne – jeg favner bedt og glæder mig til at høre fra dig :-)  
 

 
Tilbage til hovedsiden: 
ID Psykoterapeut Jette Havgry, Fredensborg, Nordsjælland - velkommen 
 

© Copyright Jette Havgry

Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com