Anbefalinger


Herunder kan du læse nogle udtalelser
og anbefalinger fra mine tidligere klienter.  

Parterapi

Hej Jette
Efter mange år med utroskab har vi endelig taget hul på problemerne. Vi er gået i parterapi og guderne skal vide, at det ikke er let. Du ved, om nogen hvor raserende jeg var, da jeg opdagede det! Jeg synes, at du har en god viden og vi synes begge at din måde at håndtere vores problemer på er rigtig god. Parterapien er meget lærerig for mig og jeg ser frem til den næste tid hos dig. 
 
Hilsen Lene 
Maj måned 2009  

Individuel terapi

Kære Jette
 
Jeg vil sige, at du gør det rigtigt godt. Jeg føler mig helt tryg, mødt og forstået i din varsomme og kvalificerede måde at være på. Jeg oplever, at dit engagement i mit arbejde med mig selv er stort og ægte. Dit tempo er perfekt, du stiller gode, undersøgende spørgsmål og kommer med kreative idéer. Det er alt i alt en rigtig god, positiv og "udvidende" oplevelse, der giver mig nye åbninger og noget at arbejde videre med i min personlige udvikling. 
Med TAK - ha´det dejligt og jeg glæder mig til at vi ses igen.

Kærlig hilsen Vibe, 2007

Individuel terapi

Eksamensangst

”Se - det med at gå til eksamen har aldrig lige været min stærke side. Selvom jeg ved, at jeg har passet min skole og kan mine ting, bliver jeg altid så dårlig til eksamen, at jeg hyperventilerer og slet ikke kan forstå de spørgsmål, som læreren stiller.

Af samme grund har jeg heller ikke fået de karakterer, som jeg - mit slid taget i betragtning - har fortjent, men det værste af det hele er, at tankerne om eksamen er ved at drive mig til vanvid, så snart tiden begynder at nærme sig. Jeg tænker på og frygter den hver eneste dag.

Et stykke tid før jeg skulle op til studentereksamen henvendte jeg mig så med det her irriterende problem. Samtalen fandt sted i et stort, lyst og flot indrettet rum og den tid samtalen varede fløj af sted.

I dag torsdag den 30.maj 2002 har jeg så været til den mundtlige studentereksamen i engelsk her på Gymnasiet i Kalundborg. Jeg fik 11 i karakter, så du kan måske forestille dig, hvor uendelig, jublende glad jeg er.

Jeg skal bruge sproget, både når jeg rejser til Australien her i juli måned og når jeg senere skal læse videre. Og eksamensangsten – ja, det siger næsten sig selv – er borte med blæsten og kommer, er jeg helt sikker på, aldrig mere tilbage!

Mette Heiberg, Student 2002 Tilbage til h
ovedsiden:
ID Psykoterapeut Jette Havgry, Fredensborg, Nordsjælland. Tæt på Hillerød, Helsingør og Hørsholm.
Velkommen!

© Copyright Jette Havgry.

Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com