CV for ID-Psykoterapeut / parterapeut Jette Havgry MPF, Nordsjælland 
At praktisere som ID Psykoterapeut kræver stor livserfaring af såvel erhvervsmæssig som personlig karakter. Længere nede på denne side kan du i mit CV hurtigt danne dig et overblik over hvad jeg har arbejdet med og hvilke uddannelser jeg har taget. Vil du vide mere om min psykoterapeutiske kompetencevedligeholdelse og efteruddannelse så klik her. Vil du vide mere om den litteratur jeg har læst, så klik her.

2010: Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut / parterapeut i Fredensborg
Jeg færdiggør min uddannelse som ID-Psykoterapeut og driver min private praksis i Kongstadhus, Fredensborg, hvor jeg arbejder fuld tid med de fire almindelige former for terapi: Individuel psykoterapi, parterapi, familieterapi og gruppeterapi. Desuden tilbyder jeg coaching og personlig udvikling. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

2008: Træningsklienter som ID Psykoterapeutstuderende
Jeg begynder som ID-Psykoterapeut studerende at tage klienter i min private praksis i det gamle og sjælfulde Kongstadhus i Fredensborg. Tilgangen af klienter er stor.

2007: Uddannet Social- og Sundhedshjælper
Uddannet som Social-og Sundhedshjælper ved Humanica / Fredensborg Kommune og har indtil 2011 været tilknyttet vikarbureauet PlejeVikar A/S samt Fredensborg Kommunes Interne Vikarkorps. 
 

2005: Starter på den 4-årige ID Psykoterapeut uddannelse v/Ole Vadum Dahl
Jeg lukker min virksomhed SparringsKompagniet ApS for at hellige mig den 4-årige ID-psykoterapeutuddannelse v/ Ole Vadum Dahl • ID Academy, Institut for Psykoterapi. 

2004: Læser psykologifag på FolkeUniversitetet i København
Læser personlighedspsykologi, socialpsykologi, kognitiv psykologi, organisationspsykologi, eksistentialisme og psykoterapi samt religionspsykologi på FolkeUniversitetet i København. 

2002: Certificeret som NLP-practitioner
1999 - 2004: Selvstændig udviklingskonsulent
Arbejder som selvstændig udviklingskonsulent i mit eget firma SparringsKompagniet ApS. Jeg har en bred vifte af opgaver indenfor forretningsudvikling, e-Learning og HR både for private og offentlige virksomheder. Jeg har bl.a. forestået kursus- og seminar afholdelse, medarbejderudviklingsdage og gennemført mange coachingforløb. 

Som selvstændig har jeg løst opgaver for bl.a. Københavns Universitet • TDC • World-Online/Tiscali A/S • SCA Hygiene Products A/S • Danmarks Radio • Det Søde Liv  •   CADmageren ApS • Susannes Køkken • Ingeniørforeningen i Danmark • HC Fotografi A/S.

1994: Pædagogikum ved Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse
2000: PD i faget Voksnes Læreprocesser
Eksamineret  på den Pædagogiske Diplomuddannelse i voksensuddannelsesplanlægning  i faget ”voksnes læreprocesser” på Danmarks Pædagogiske Universitet.

1992 - 2000: Handelsskolelærer på Hillerød Handelsskole
Handelsskolelærer på Hillerød Handelsskole og Erhvervsakademi. Jeg underviste på HHX i fagene udenrigshandel, afsætningsøkonomi og salg og service, varetog på et tidspunkt jobbet som projektleder for et hold russiske elever og fungerede derudover i en kortere årrække som faggruppeleder.

1985 - 1991: Konsulent hos GfK/Observa
Ansat som hhv. interview´er, junior- og seniorkonsulent i markedsanalyseinstituttet GfK/Observa hvor jeg lavede markedsanalyser for medicinalindustrien i de nordiske lande, Tyskland og England.

1987: Handelshøjskolens Diplomprøve i afsætningsøkonomi HD(A)

1982: Den 1-årige Højere Handelseksamen fra Niels Brock i København 

1981: Matematisk/samfundsfaglig student fra Gl. Hellerup Gymnasium

Tilbage til toppen:
CV for ID Psykoterapeut Jette Havgry MPF, Nordsjælland.

Tilbage til h
ovedsiden:
ID Psykoterapeut Jette Havgry, Fredensborg, Nordsjælland. Tæt på Hillerød, Helsingør og Hørsholm.
Velkommen!

© Copyright Jette Havgry.

Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com