Prøv individuel psykoterapi med 10% rabat i Fredensborg, Nordsjælland 

Prøv individuel psykoterapi her hos mig i Fredensborg midt i Nordsjælland. Du kan få en session på 1,5 time som normalt koster kr. 875 med en rabat på 10% - dvs. at prisen er kr. 788. Rabatten kan kun opnås på udvalgte dage i løbet af året. Prøvesessionen er ganske uforpligtende, så er der en af den nedenfor nævnte dage og et tidspunkt, som passer dig, så synes jeg, at du skal skynde dig at reservere tiden med det samme og derefter begynde at glæde dig. Læs mere nedenfor... 

Individuel terapi: Psykoterapi / samtaleterapi med 10% rabat..  
Hos: ID Psykoterapeut Jette Havgry MPF. 
Sted: 
Kongstadhus, Stationsvej 7, 3480 Fredensborg, Nordsjælland.
Tidspunkter: Udvalgte dage, se 
nedenfor
Pris: 
Kr. 788 pr. session á 1,5 time - prøvesession. 
Bestil tid: 
Mobil 26 52 45 18 •  jettehavgry@gmail.com • Udfyld kontaktformular


Find en dato og et tidspunkt for individuel terapi, der passer dig

Find en dato og et tidspunkt for individuel terapi, der passer dig eller endnu bedre - find et par forskellige alternativer.
Ring eller sms herefter til mig på mobil 26524518, skriv til mig på jettehavgry@gmail.com
 eller brug kontaktformularen nedenfor. Skriv gerne i emnefeltet: Prøvesession med 10% rabat. Fortæl hvad du hedder, hvor du bor, hvad din e-mailadresse og dit mobiltelefonnummer er og oplys hvilke tidspunkter, der passer dig bedst. Så hører du fra mig snarest.   

Individuel terapi
- du kan godt glæde dig

Hvis du lige har reserveret tid til en prøvesession, har du kun al mulig grund til at glæde dig. 
Når du kommer, vil du få en varm, hjertelig og informativ modtagelse, mulighed for at lette det der tynger dit hjerte, en smagsprøve på hvad individuel samtaleterapi  / psykoterapi er, mine tanker om din situation samt mit umiddelbare bud på, hvordan terapi kan hjælpe dig.


Tidspunkter for individuel terapi med 10% rabat


Datoer 1. halvår 2024
Torsdag den 25. januar 
Torsdag den 22. februar 
Torsdag den 21. marts 
Torsdag den 25. april 
Torsdag den 23. maj 
Torsdag den 20. juni 

Tilbage til toppen 
Tilbage til prislisten

Datoer 2. halvår 2024
Torsdag den 25. juli
Torsdag den 22. august
Torsdag den 26. september
Torsdag den 24. oktober
Torsdag den 21. november
Torsdag den 19. december

Tilbage til toppen 
Tilbage til prislisten
Tidspunkter på dagen
Formiddag:
Kl.  8.30 - 10.00 
kl. 10.30 - 12.00 
Eftermiddag:
Kl. 13.00 - 14.30
Kl. 15.00 - 16.30 

- eller efter aftale. 

Individuel terapi med 10% rabat er et tilbud 
- til dig, som er klar til at gå i terapi, men som gerne lige indledningsvist vil checke kemien og forholdene af. Tilbuddet er også til dig, som ikke har prøvet at gå i terapi før, men som tænker, at det kan være en måde at komme videre i livet på. 

Kontaktperson: *
Adresse: *
Postnummer: *
By: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked *
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Tilbage til toppen

Vil du vide mere om individuel terapi?


Første gang
Er der forskel på samtaleterapi og psykoterapi?
Individuel terapi handler tit om relationer til andre mennesker
Individuel terapi og parterapi
Fordele ved individuel terapi
Diskretion kan være en æresag

Første gang
"Jeg husker meget tydeligt første gang, jeg var i individuel terapi. Der gik lige godt ét år, fra jeg havde indset, at det nok var den vej, jeg skulle gå for at komme videre i mit liv, til jeg rent faktisk fik mod og tilløb nok til at kontakte Jette.  

For at være helt ærlig synes jeg på det tidspunkt, at det passede meget dårligt med det billede, jeg havde af mig selv, at jeg skulle være sådan én, der gik i terapi. Sidde der overfor en anden person og fortælle om alt det som jeg jo ikke var specielt stolt af, og som var et stort rod oppe i mit hoved. Ikke lige den fedeste forestilling....

Jeg kan især huske, at jeg havde mange tanker, der handlede om, hvordan jeg skulle kunne åbne mig overfor en anden person på den måde og samtidig bevare kontrollen over mit eget liv. Tænkt hvis terapeuten imod min vilje begyndte at få mig til at gå i en retning, som jeg ikke selv ville....(!)  

Nå, alle mine bange forudanelser var fuldstændigt unødvendige, og bagefter har jeg bare ærgret mig flere gange over, at jeg ikke gik i terapi noget før. Det var en lettelse, at tage fat om problemerne på en helt ny måde. Tingene holdt så småt op med at køre i ring, og jeg kunne have sparet både mig selv, min kæreste og børn for meget, hvis jeg bare havde gjort det noget før." 

Annonym klient om at gå i terapi første gang, udtalelse 2009.  


Tilbage til oversigten

Kvalitet
i
individuel terapi

Jeg er medlem af Dansk
Psykoterapeutforening. 
Min faglighed er din tryghed.

Individuel terapi - er der forskel på samtaleterapi og psykoterapi?

Der er mange klienter, der har spurgt mig, om der er forskel på samtaleterapi og psykoterapi. Som man vil kunne se, når man kigger nærmere på de to ord, indgår "terapi" i dem begge, og terapi betyder behandling.

Det ene ord "samtaleterapi" betoner, at der sker en behandling ved hjælp af samtale. Her er det altså spørgsmålet om,  "hvordan" terapeuten behandler, der er i fokus.  En uddannet psykoterapeut har en professionel, højt udviklet og anderledes måde at tale med deres klienter på, så samtalen bliver behandlende. Derved adskiller samtalen sig klart fra andre mellemmenneskelige samtaler, der har helt andre formål. 

Det andet ord "psykoterapi" betoner, at der sker en behandling af psyken. Her er det altså spørgsmålet om,  "hvad" terapeuten behandler, der er i fokus. En uddannet, erfaren og engageret psykoterapeut har en faglig, professionel indsigt i, hvad psyken er, og hvordan den kan behandles med forskellige former for psykoterapi.

Så egentlig burde der findes et ord, der hedder psyko-samtale-terapi. Et sådant ord ville både betone, at det er psyken, der behandles, og at dette sker ved hjælp af samtale. Det ville være et meget mere præcist udtryk og samtidig forene det lidt hårdere, præcise og for nogle mennesker også lidt ubehagelige, der ligger i ordet "psyke" med det lidt blødere, generelle og for mange mennesker også mere behagelige, der ligger i ordet "samtale".    

I begge tilfælde er der tale om individuel terapi, og hvorvidt du foretrækker at fortælle andre, at du går i samtaleterapi eller psykoterapi er i høj grad en temperamentssag, Under alle omstændigheder er det dog et klart udtryk for, at du tager ansvar for dit eget liv og den kvalitet, der er i det.

Tilbage til oversigten


Terapi handler tit om relationer til andre mennesker
Vi bliver de mennesker, vi er i samspil med andre mennesker, og derfor kommer den individuelle terapi også ofte til, i en eller anden grad at handle om vores forhold til andre, hvad enten det er ens partner, børn, forældre, søskende, venner eller arbejdsrelationer.

Individuel terapi og parterapi  

Der kan være en vis sammenhæng mellem individuel terapi og parterapi. Hvad der starter som individuel terapi kan blive til parterapi, hvis man gerne vil styrke relationen til sin partner og det fællesskab, man har sammen. Men ind i mellem sker det modsatte også - at parterapi bliver til individuel terapi enten for den ene eller begge parter. I nogle tilfælde skyldes det, at parret er ved at gå fra hinanden, i andre tilfælde at den ene eller begge parter bestemmer sig for at udvikle nogle sider af deres personlighed, som gør det åbenlyst vanskeligt at få forholdet til at fungere. I sådanne tilfælde er det individuelle terapi, der må bruges for at nå målene.  

Individuel terapi med 10% rabat i Fredensborg, Nordsjælland.
 
Et godt tilbud til dig som f.eks. bor i Hørsholm, Hillerød, Helsingør eller Helsinge.


Fordele ved individuel terapi

1. Du er 100% i centrum. Det handler ikke om andre, det handler for en gangs skyld kun om dig, om hvordan du har det, hvad dine problemer er.

2. Du kan tage meget personlige og for andre mennesker måske uforståelige, uvæsentlige, sorgfulde eller pinagtige problemstillinger op til behandling.   

3. Du vil blive set, som den du er, og få den opmærksomhed og anerkendelse som ellers kan være vanskelig opnå, men som pt. er nødvendig for at føle dig hel. 

4. Du kan med sindsro lade  dine tanker og følelser komme til udtryk. Jeg er trænet til at kunne rumme følelsesmæssige udtryk af enhver art.  

5. Du får en behandling - indsigter, ressourcer eller kompetencer - som kan være med til at skabe positive og varige forandringer både i din sjæl og i din ydre tilværelse.

Tilbage til oversigten


Diskretion kan være en æressag 
Som privatpraktiserende ID Psykoterapeut

1. Står jeg ikke i forbindelse med det offentlige sygesikringsringssystem.    
2. Kan du henvende dig direkte til mig uden henvisning.
3. Har jeg tavshedspligt.  

Du kan kort sagt henvende dig til mig uden nogen fare for at blive "stemplet", fordi du i en overgang i livet har brug for psykoterapeutisk bistand. Diskretion kan i nogle tilfælde være en æressag. Du er meget velkommen.


Tilbage til oversigten

Prøv individuel terapi med 10% rabat

Her har du et enestående godt tilbud, hvis du overvejer at gå i terapi, men gerne lige vil checke kemien og forholdene af først. Tilbuddet er også til dig, som ikke har prøvet at gå i terapi før. Der er tale om et uforpligtende tilbud. Find et tidspunkt ovenfor som passer dig. Ring eller sms så til mig på 26524518, alternativt skriv til jettehavgry@gmail.com og fortæl mig hvilke tider der passer dig bedst. Jeg glæder mig til at høre fra dig!   

Tilbage til toppen
Prøv individuel terapi med 10% rabat i Fredensborg, Nordsjælland

Tilbage til hovedsiden:
ID Psykoterapeut Jette Havgry, Fredensborg, Nordsjælland. Tæt på Hillerød, Helsingør og Hørsholm.
Velkommen!

© Copyright Jette Havgry.
Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com