Mindfulness & meditation gruppeterapi
Sted:
Kongstadhus, Stationsvej 7st., 3480 Fredensborg.

Tidspunkt: Torsdage kl. 15.30 - 17.30.

Uge: 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41. Ialt 8 gange.  

Pris: Kr. 1050 pr. gang. Depositum ved tilmelding: Kr. 1200.

Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag den 3. august 2023. 
LUKKET FOR TILMELDING.

Tilmelding:  Mobil 26 52 45 18 / jettehavgry@gmail.com

Lider du af stress, angst, depression eller har du tillagt dig uvaner, som du gerne vil af med?
Er du negativ eller kører tankerne af sporet? 
Reagerer du voldsomt, vredt eller aggressivt - eller har du let til tårer?  
Er du utilfreds, eller føler du dig ubehagelig til mode?
Bekymrer du dig om fremtiden, eller tænker du meget på fortiden? 

- så er denne gruppe lige noget for dig!

Mindfulness
Mindfulness er en anerkendt og veldokumenteret måde at forebygge og modvirke problemer, der grunder i en uhensigtsmæssig tankegang og automatiske tankemønstre, der giver følelsesmæssigt ubehag.

Derudover kan mindfulness beskrives som en tankemæssig enkel måde at være, arbejde og leve på og et sæt af meditationsteknikker, som giver adgang til en mere afspændt, rolig, klar og vågen sindstilstand.


Mindfulness bygger på syv forskellige livsprincipper, som gør det lettere at forblive tankemæssigt i nu´et samt meditationer, hvor man i al sin enkelthed skaber et stille indre rum, hvori der er tilstedeværelse og nærvær. I dette rum lærer du at rette opmærksomheden på kroppen og sindet, og dermed begynder du at opbygge en sansebaseret selvindsigt, der øger din oplevelse af frihed, energi, selvtillid og retning. 

Resultatet
Når hverdagslivet og meditationen på denne måde kommer til at understøtte hinanden bliver resultatet et mere let, behageligt, tilfredsstillende, levende og meningsfuldt liv med større overskud til dig selv og andre.

Gruppeterapien
I gruppen får deltagerne mere at vide om mindfulness, instruktion i hvordan man mediterer samt hjælp til at oparbejde en daglig meditationspraksis. Som deltager får til dette formål udleveret en gratis CD med øvelser ved det første gruppemøde.  

Gruppeprocessen foregår i en dynamisk, oplevelsesorienteret vekselvirkning mellem runder der handler om deltagernes store og små udfordringer, oplæg, meditation, gensidig udveksling af erfaringer og refleksioner over hvordan mindfulness principperne kan blive en del af dit liv.

Forudsætninger
Da der ikke er nogen specielle forudsætninger, der skal være opfyldt, kan alle deltage, hvad enten du på forhånd har erfaring med meditation eller ej.

Tilmelding
Jeg glæder mig til at modtage din tilmelding på mobil 26524518 / jettehavgry@gmail.com
 og jeg ser frem til at lede et mindfulness-forløb, der i den grad har potentiale for at forbedre deltagernes livskvalitet og gøre en væsentlig, positiv forskel - også i dit liv.

Tilbage til
Gruppeterapi: Oversigt over grupper
Baggrund: Mere om mindfulness

Hovedsiden: ID Psykoterapeut Jette Havgry, Fredensborg - velkommen

© Copyright Jette Havgry.

Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com