Samtaleterapi i Fredensborg, Nordsjælland - i det gamle Kongstadhus


Som ID-Psykoterapeut byder jeg dig - og din partner eller hele familien - rigtig hjertelig velkommen til samtaleterapi her i min private praksis i Fredensborg, en lille perle i Nordsjælland. Mange problemstillinger der vedrører mennesker kan løses eller gennemleves ved hjælp af fortrolig samtale med en udeforstående og fagligt uddannet psykoterapeut. Har du brug for en sådan partner er jeg lige her, og du er meget velkommen til at kontakte mig. Mit mobilnummer er 26 52 45 18.
Jeg er medlem af Dansk
Psykoterapeutforening 
Min faglighed er din tryghed. 

Samtaleterapi: Tilbyder jeg som individuel psykoterapi, parterapi, familieterapi og gruppeterapi.  

Hos: ID Psykoterapeut Jette Havgry MPF.  

Sted: Kongstadhus, Stationsvej 7, 3480 Fredensborg, Nordsjælland.


Tidspunkt: Alle hverdage kl. 8.30 - 17.30

Pris: Check min prisliste - og bliv glædeligt overrasket. 

Kvalifikationer: Check mine kvalifikationer her, her, her og her - og igen, bliv glædeligt overrasket.


Bestil tid: Mobil 26 52 45 18 • jettehavgry@gmail.com • Vil du hellere kontaktes af mig? Klik her!  


Samtaleterapi er at få følgeskab på et stykke af livets vej
Når man går i samtaleterapi har man valgt en psykoterapeut til at følge sig et stykke på livets lange, snørklede, til tider måske ensomme, triste, noget ufremkommelige eller konfliktfyldte vej.  

Rigtig mange kommer for at få behandling enten af traditionelle lidelser som stress, angst, fobi, depression og udbrændthed eller for at få støtte til at komme igennem helskindet igennem en kritisk tid i livet, som det f.eks. er omkring en skilsmisse.

Andre er kommer fordi de er havnet i en udviklingskrise enten som teenager, en midtvejskrise eller ved pensionsalderen. Andre er havnet  i afhængighed eller misbrug.  

Mange oplever også at deres parforhold eller familieliv enten som kernefamilie eller en sammenbragt familie er sat under pres. Det kan være svært at kommunikere, man havner i en situation med angreb og tilbagetrækning og frustationen kan være enorm. Man vil det jo så godt, og så det vil bare ikke lykkedes for én. Med udforskning og enkle værktøjer kommer mange par og familier meget tættere på hinanden!

I samtaleterapien kan du f.eks. udforske din eksistens, adfærd, følelser, helbred, familie og relation til andre. Du kan få fred til at tænke dig om, konstruere ny viden og lære at gøre ting anderledes. 

Mange kommer med et helt konkret problem, som de gerne vil arbejde med. Skal du træffe en svær beslutning, har du været udsat for noget ubehageligt eller giver dit liv dig tilbagevendende problemer, så kan jeg varmt anbefale dig et samtaleforløb.


Det kan også være, at du kommer her fordi du ikke rigtigt ved, hvem du selv er, hvad du kan og vil. Det kan være du har svært ved at gøre dig gældende i forhold til andre, sætte grænser eller give udtryk for hvem du er og hvad du står for. Det kan være, at du i bund og grund ikke synes, at du er så meget værd som andre eller kan så meget som dem du sammenligner dig med.  

Der er rigtig mange mennesker bruger terapi, når de står overfor en udfordring i livet. Jeg gør det også selv. Det er en måde at tage ansvar for sig selv og andre på. Og så er det en måde, hvorpå man kan få mere intensitet, saft, kraft og bevidsthed ind i sit liv. Jeg kan kun anbefale dig det, og glæder mig til at høre fra dig. Ring bare på mobil 26 52 45 18. Uanset hvem du er, velkommen til!

 

Samtaleterapi - en milesten
Det at begynde i samtaleterapi er for mange mennesker en virkelig skelsættende begivenhed, en milesten, et vendepunkt og en fantastisk oplevelse.
 

 
 
 
Et lettere liv
"Samtaleterapi bliver ofte starten på et lettere liv, et lysere syn, en mere behagelig fornemmelse i kroppen, en renere samvittighed og bedre toner i forhold til andre mennesker."
En gave 
"Selvom samtaleterapi fra tid til anden lukker op for svære følelser, er det ikke en straf at gå i terapi. Alene det, at der er et andet menneske der kan rumme det, der er svært, gør det lettere for dig som klient at være med det, og netop heri ligger stor forvandling gemt. Samtaleterapi er helt ubetinget en gave som du giver til dig selv eller dine nærmeste - til glæde både for dig selv og for andre." 

 
Et opgør med fastlåshed
Psykoterapeuten medvirker til at bryde den tendens mange mennesker har til at gro fast i problemerne. Det, der ofte fastlåser klienten er følelser af frustration, vrede eller usikkerhed. Når klienten ændrer sin opmærksomhed på følelserne - ja, så forandrer tingene sig. En ny bevidsthed åbner for det, der tidligere var lukket – og løsningsmulighederne begynder at tegne sig."
 

Indsigtsgivende samtaleterapi i Fredensborg
Psyken kan i daglig tale defineres som det ikke-fysiske ved et menneske og psyken - eller sjælen - hænger uløseligt sammen med vores krop og ånd.

Ordet terapi  kommer fra græsk, therapeía, som betyder tjeneste, pleje, behandling eller udvikling.
 
En psykoterapeut er altså en person der tjener, plejer, behandler eller udvikler menneskets sjæl, krop og ånd ved hjælp af indsigtgivende samtaler.
 
Psykoterapi er med andre ord en fællesbetegnelse for forskellige former for samtalebehandling, hvor en psykoterapeut ved hjælp af gentagne indsigtsgivende samtaler og teknikker, sammen med en eller flere klienter afhjælper, mindsker eller lindrer kvaler med hensyn til tanker, følelser eller handlinger, hvad enten disse er inde i mennesket eller imellem mennesker. 

Tilbage til h
ovedsiden:
ID Psykoterapeut Jette Havgry, Fredensborg, Nordsjælland. Tæt på Hillerød, Helsingør og Hørsholm.
Velkommen!

© Copyright Jette Havgry.

Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com