Parterapeut Jette Havgry MPF, Fredensborg, Nordsjælland

Mit navn er Jette Havgry. Jeg er parterapeut og giver parterapi i Fredensborg, Nordsjælland til god tid & pris. Kvaliteten er sikret gennem mit medlemsskab af Dansk Psykoterapeutforening. Er Jeres parforhold kommet i krise eller vil I afværge, at det sker ved at udvikle Jeres relation, tilbyder jeg parterapi i trygge og sjælfulde omgivelser. Ring og få en snak med mig om Jeres problem på mobil 26 52 45 18 og lad os finde en tid for en session. Jeg glæder mig til at høre fra Jer!

Parterapi
Udvikling af parforhold og hjælp i kriser. 

 

Første gang, velkomst
1 session á 2,5 time kr. 1.700 incl. moms


Tidspunkt og pris

Mandag til fredag kl. 8.30 - 12.30.
Kr. 1.450 incl. moms pr. session á 1,5 time. 
Kr. 1.700 incl. moms pr. session á 2,0 timer. 
Kr. 1.950 incl. moms pr. session á 2,5 time. 

Ingen tillæg for aften. 

 

Hos
Parterapeut Jette Havgry MPF. 
Se billeder af praksis her. 
Sted
Kongstadhus, Stationsvej 7 st. 
3480 Fredensborg.

Bestil tid 
Mobil 26 52 45 18 • jettehavgry@gmail.com  

Bliv kontaktet - udfyld her:
Kontaktperson: *
Adresse: *
Postnummer: *
By: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked *
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Tak for din henvendelse! Jeg kontakter dig så hurtigt som muligt. 

En parterapeut er en uvildig tredjepart 
Det er sjældent rigtig glade mennesker, der ringer til mig, fordi de gerne vil i parterapi.

Nogle ringer, fordi deres forhold langsomt er ved at gå i opløsning. Den ene part oplever måske at uanset hvad vedkommende gør, bliver det bare værre. Man står måske magtesløs eller desparat overfor det der sker. Andre ringer, fordi de er kastet ud i en akut krise. Den ene part har måske været utro, vil skilles, er flyttet eller har været voldelig. Situationen kan være ganske kaostisk.  
 
De fleste kontakter mig, fordi de ganske enkelt ikke er tilfredse med forholdet, som det er. Der er for mange skænderier, for meget ligegyldighed, for lidt nærhed og for lidt fællesskab. Der er noget, der kunne være anderledes, og jeg kan være med til at finde ud af, hvordan I bærer Jer ad med at lave tingene om.   

Andre igen bestiller tid, fordi der er for meget rod i deres liv. Det kan f.eks. være noget med børn, der er vanskelige, eks´ere der blander sig, delebørn der fylder for meget. Og så er der dem, der henvender sig, fordi den ene part lider af stress, afhængighed, misbrug, depression eller angst.

At få en uvildig tredjepart - en parterapeut - med på sidelinien, kan være en overordentlig stor hjælp i ganske mange sammenhænge, der har med parforholdet at gøre. Så prøv at tænke efter, hvordan kunne jeg som parterapeut hjælpe Jer? - Hvad er Jeres problem? - Hvad har I brug for?

Uanset hvad der får Jer til at gå i parterapi, vil jeg møde Jer med stor kompetence, fasthed og rummelighed. Ring til mig på mobil 26 52 45 18 og fortæl mig lidt om dine tanker, Jeres forhold og lad os finde et tidspunkt for en session. 
   


Nedenfor kan du læse mere om


Parterapeut Jette Havgry MPF • Sjælfuld praksis i Fredensborg
Se billederne fra min praksis i stort format. Klik på et af billederne og brug piletasten til at bladre dem igennem. Klik på luk, når du er færdig.
Parterapeut Jette Havgry MPF midt i Nordsjælland
Medlem af Dansk Psykoterapeutforening – Jeres garanti for faglighed og kvalitet


Tilbage til online parterapi 


Det siger mine klienter 

"Vi takker rigtig mange gange for hjælpen, det var det rigtige, vi valgte. Efter næsten et halvt år er tiden nu inde til, at vi  kan komme videre og arbejde fremadrettet selv ved hjælp af de gode redskaber og alt det andet, du har givet os med på vejen. Tak igen :-) A.A."

"B.B. og jeg vil meget gerne fortsætte nogle flere gange hos dig
- vi har virkelig kunne bruge dine inputs. Hilsen C.C."

"Vi er meget begejstrede. Pengepungen tillader først et møde igen om en måned.
Kan vi booke en ny tid allerede nu? / D.D."

"Tak for en hård, men god aften. Nu tror jeg på, at det nok skal gå alligevel.
Så hvornår kan vi ses igen? Venlig hilsen E.E." 


"Kære Jette - det var så det. Jeg er ulykkelig, ked af det, sur, vred ... rasende!
Men sandheden kom endelig frem. Jeg vil gerne fortsætte hos dig alene. 
Hvad siger du til på tirsdag?" Hilsen F.F.


"Tusind tak for vores møde med dig i torsdags og din store hjælp til at få formidlet vores følelser.
Vi vil meget gerne komme igen og vil høre dig ….. Mange hilsener G.G."


"H.H. og mit ægteskab har fungeret meget bedre gennem den sidste tid, og det har været en stor hjælp for os begge at gå til parterapi hos dig. Der er sikkert flere ting, vi kunne tage fat på både som par og individuelt, og derfor er det bestemt ikke usandsynligt, at vi henvender os igen. Tusind tak for den hjælp du har givet os gennem konsultationerne, den har været meget værdifuld for os. KH I.I."


Eksempler på par der opsøger mig som parterapeut

Hold markøren over billederne herunder og læs lidt om de forskellige par
og hvorfor de går i parterapi hos mig.


Tilbage til oversigten

En parterapeut der er specialist 


Som parterapeut har jeg specialviden på en lang række områder, som har med parforhold og relationen mellem mennesker at gøre. Blandt de mange temaer jeg hele tiden beskæftiger mig med i forbindelse med parterapi, kan jeg nævne: Kommunikation, konflikter, magtkampe, vrede, aggression, manipulation, skænderier, krænkelser, grænser, skyld, skam, sorg, stress, depression, angst, misbrug, personlighed, barndom, dominans og underkastelse, utroskab, jalousi, tilknytning, forelskelse, ægteskab, adskillelse, seperation, skilsmisse, forældreskab, børneopdragelse, økonomi og sex. 

Parforhold er forskellige


Mennesker er fra naturens side meget forskellige, og det er vores parforhold og problemer selvfølgelig også.
Hos mig kan I også gå i parterapi, når der gør sig særlige forhold gældende: Det kan være at den ene part lider af en kronisk eller livstruende sygdom, kommer fra et andet land, hvor særlige kulturelle forhold gør sig gældende, eller
at I er af samme køn. 
 

Alle er velkomne! 
Tilbage til oversigten
Fotos fra I-Stock

 Parterapeut ved skænderier


Det er godt at have en parterapeut på sidelinien, når man begynder at skændes med sin partner. Langt de fleste mennesker bryder sig ikke om at skændes. Det passer dårligt til ens selvbillede, og det er ikke spor konstruktivt. Tvært imod kan man enten komme så langt ud, at aggressionerne tager over og det bliver  destruktivt - eller man bare skændes om at skændes, hvilket er meningsløst. Så hvis man kunne ville man lade være, men det kan man bare ikke før, der kommer en dygtig parterapeut på sidelinien.

Parterapeut med par i akut krise


Befinder I Jer som par i en akut krise f.eks.i forbindelse med utroskab, vold, seperation eller skilsmisse, kan det være en rigtig god idé at opsøge mig. Det terapeutiske rum kan danne en tryg ramme om de mange følelsesladede aspekter,  der kan være i et forhold, der er i krise. Desuden kan terapien være med til at skabe jordforbindelse, afspænding, afgrænsning og psykiske balance og ligevægt. 
Ved opfølgende sessioner er det som regel muligt at arbejde sig nærmere ind i de hændelser, der har forårsaget krisen.

 

Find Jeres parterapeut i Fredensborg, Nordsjælland
Tæt på Hørsholm, Hillerød, Helsingør, Helsinge.


Udbytte af at opsøge mig som parterapeut

Hvad kan man få ud af at opsøge en parterapeut, når der er krise, problemer eller utilfredshed i  parforholdet? Svaret vil være helt forskelligt fra par til par, men her kommer nogle få eksempler:
 

1. Større sikkerhed, bedre samvittighed og lettere samarbejde
En hel del par befinder sig i en situation, hvor de inderst inde godt ved, at deres forhold er ved at slutte. Det kan være enormt smerteligt specielt, hvis der er børn i forholdet, eller der har være store drømme om, at det skulle være anderledes. Parret (eller den ene af parterne) ønsker den størst mulige sikkerhed for, at beslutningen er rigtig og vished for, at der ikke er mere at gøre. Det vil sikre dem en rimelig OK samvittighed på den lange bane. Desuden kan den tryghed, som en parterapeut kan give, være med til at få nogle af de virkelig store følelser bearbejdet og derved lette overgangen til en ny samlivsform.  
 

2. Større indsigt i hvem man hver især er og hvilke styrker man har sammen

For mange par sker der naturligt det, at man efter nogle år sammen begynder at spørge sig selv, hvem man egentlig er, og hvem ens partner er. Når man begynder at stille sig selv sådanne spørgsmål, opdager mange, at forskellene er langt flere end lighederne, og umiddelbart virker dette foruroligende og frustrerende. Alt for mange mennesker begynder allerede her, at tage afstand fra partneren og slår da ind på en, for forholdet, forkert vej. Et udbytte ved at gå i parterapi kan være at finde styrkerne ved forskelligheden, finde lighedspunkterne, opbygge en stærk og respektfuld relation og et varigt forhold.         
 

3. Øget samlivskompetence  

Adskillige par har brug for at få en række redskaber, værktøjer og aftaler, der gør, at forholdet imellem dem kommer til at glide meget lettere i hverdagen, end det tidligere har gjort. Der er ofte meget stort pres på specielt børnefamilier, og det er nødvendigt, at samlivskompetencerne er i top for, at det skal fungere. Ofte handler det om at kunne samarbejde og kommunikere bedre, og for en tid at kunne sætte sine egne behov til side for familiens. Udbyttet af parterapien kan meget vel være, at parret får det lidt lettere og meget sjovere i deres hverdag.

Tilbage til oversigten

Når parterapi bliver magisk

Når parterapien  ikke overskygges totalt af magtkampe, sårede følelser, distancering og projektion, er der fred til at opdage, hvor meget dybere og tættere et parforhold har mulighed for at blive. I nogle få øjeblikke kan parret ligefrem bryde igennem til en salig, åndelig dimension, et transformerende gennembrud til en højere bevidsthedstilstand, hvor begrebet kærlighed har fået en helt ny betydning. I det øjeblik bliver parterapien magisk  - en oplevelse for livet. Nogle parforhold rummer dette potentiale, og en sjælden gang imellem, sker der da også et spontant gennembrud undervejs i terapien. Andre gange ligger der flere års udviklingsarbejde forud, før en sådan oplevelse har mulighed for at indfinde sig, så garanti for at parterapien bliver magisk, giver jeg aldrig. Og det er nu heller ikke fordi, det er det, man forventer. Langt mindre og mere jordnære forandringer kan også sagtens gøre store underværker.  

Parterapeut i Nordsjælland der tåler sammenligning
Jeg håber at overstående har givet Jer forståelse for hvem jeg er som parterpeut. I er meget velkomne til at researche på nettet for om muligt at finde et endnu bedre tilbud om parterapi, men husk at gemme min side i browserens ”foretrukne”. Jeg har nemlig selv researchet en del og jeg er helt sikker på, at du gerne vil kunne finde min side igen. Når du er klar, så ring til mig på 26 52 45 18, skriv til mig på jettehavgry@gmail.com eller udfyld kontaktformularen og lad os finde et tidspunkt for en session. Kærlig hilsen parterapeut Jette Havgry MPF.Tilbage til toppen:
Parterapeut Jette Havgry MPF, Fredensborg, Nordsjælland

Læs mere om parterapi:

Jalousi i Jeres parforhold
Parterapi ved utroskab
Bedre kommunikation i dit parforhold


Parterapi ... når penge og økonomi er udfordringen
Tale om skilsmisse? Start parterapi!
Parterapi i Fredensborg, Nordsjælland - i medgang, modgang og tomgang
Imago Parterapi / Imago Terapi for par

Tilbage til hovedsiden:
ID Psykoterapeut Jette Havgry, Fredensborg, Nordsjælland. Tæt på Hørsholm, Hillerød, Helsingør, Helsinge
Velkommen! 


© Copyright Jette Havgry. Alle rettigheder forbeholdes. 

Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com