Cookie - og privatlivspolitik 

Her kan du læse om, hvilke oplysninger jeg indsamler via hjemmesiden www.jettehavgry.dk, med hvilket formål, hvem oplysningerne videregives til, hvad en cookie er og hvordan du kommer udenom dem, hvis det er det, du vil. Du kan også læse om hvordan dine personoplysninger er beskyttet, hvad dine rettigheder er og hvor du kan rette henvendelse, hvis du har spørgsmål vedr. behandling af data eller vil klage.  

Oversigt
 

Introduktion

1.1 Område  
1.2 Generelt  
1.3 Formål
 

Ejeroplysninger

2.1 Ejer  
 

Videregivelse af oplysninger

3.1 Leverandør
3.2 Google Analytics 
3.3 Andre 

Cookies

4.1 Beskrivelse af en cookie
4.2 Accept af cookies 
4.3 Opbevaring af cookies
4.4 Sådan sletter du cookies
4.5 Sådan undgår du cookies
4.6 Sådan fravælger du cookies 
 

Personoplysninger

5.1   Brug
5.2   Beskyttelse
5.3   Dataoverførsler
5.4   Rettigheder
5.5   Kontakt

Andet 

6.1   Skabelon
6.2   Opdatering

Introduktion 
 

1.1 Område 

Denne side ”Cookie – og privatlivspolitik” omhandler udelukkende oplysninger og brug vedrørende hjemmesiden www.jettehavgry.dk. For oplysninger vedrørende journaler henvises specifikt til siden ”Persondatapolitik”.  
 

1.2 Generelt

Ved at benyttet hjemmesiden www.jettehavgry.dk accepterer du at ID-Psykoterapeut Jette Havgry MPF behandler dine personoplysninger i henhold til den her anførte politik. Jeg respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksom på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som jeg modtager. Hvis du ikke kan acceptere den anførte politik, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.  
 

1.3 Formål

Når du besøger denne side indsamles der automatisk en række tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, idet der bruges cookies. Formålet er at måle trafikken på siden, så jeg ved hvor mange, der besøger den og hvilket indhold, der foretrækkes. 
 
Derudover indsamler jeg de oplysninger, du evt. selv afgiver i kontaktfelterne f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og kommentarer. Formålet er at kunne informere, kommunikere med og evt. at administrere dig som klient. 
 

Tilbage til toppen


Ejeroplysninger
 

2.0 Ejer

Denne hjemmeside tilhører:
 
ID-Psykoterapeut Jette Havgry MPF 
Kongstadhus
Stationsvej 7, st.
3480 Fredensborg 
Mobil: 26 52 45 18 
E-mail: jettehavgry@gmail.com
 

Tilbage til toppen


Videregivelse af oplysninger
 

3.1 Leverandør

Hjemmesidens indhold er lagret og administreres af en veletableret leverandør, som er under min instruks og som behandler de data, jeg er ansvarlig for. Databehandleren må ikke anvende oplysninger til andet formål end opfyldelse af aftalen med mig, og er underlagt fortrolighed om disse. Der foreligger en skriftlig databehandleraftale med den pågældende leverandør.   
 

3.2 Google Analytics 

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på siden og i den forbindelse videregiver jeg IP-adresser. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på siden her og fremgår af http://www.google.com/privacy.html.
 

3.3 Andre 

Personoplysninger afgivet på www.jettehavgry.dk videregives derudover ikke til tredjepart. 
 

Tilbage til toppen


Cookies
Denne hjemmeside anvender som nævnt cookies i henhold til ovenstående formål. 
 

4.1 Beskrivelse af en cookie

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner der besøges med din browser. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse cookies og de kan ikke indeholde virus eller andre skadelige programmer. 
 

4.2 Accept af cookies

Når du klikker på LUK i bunden af hjemmesiden i meddelelsen om cookies accepterer du, at disse bruges. 
 

4.3 Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder som kan variere, men de fornyes efter hvert besøg.
 

4.4 Sådan sletter du cookies

4.5 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 
 

4.6 Sådan fravælger du cookies 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 
 

Tilbage til toppen


Personoplysninger 
 

5.1 Brug

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Informationerne bruges med de føromtalte formål for øje. 
 

5.2 Beskyttelse 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine oplysninger på en computer med begrænset adgang, i et fysisk kontrolleret område og med sikkerhedsforanstaltninger der løbende evalueres med hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 
 

5.3 Dataoverførsler

Jeg kan ikke garantere hundrede procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 
 

5.4 Rettigheder 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data der vedrører dig. En sådan indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. 
 

5.5 Kontakt 

Henvendelse vedrørende oplysninger eller spørgsmål kan rettes til dataansvarlig ID-Psykoterapeut Jette Havgry MPF mobil 26 52 45 18 eller via mail til jettehavgry@gmail.com  
 

Tilbage til toppen


Andet
 

6.0   Skabelon

Privatlivspolitikken er baseret på skabelonen til cookie- og privatlivspolitik fra minecookies.org  
 

6.1   Opdatering

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i "Cookie - privatlivspolitik" kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør jeg det, retter jeg datoen for "senest opdateret" herunder. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en mere synlig meddelelse på hjemmesiden. 
 
Senest opdateret den 25.05.2018 
 

Tilbage til toppen


Tilbage til hovedsiden:
ID-Psykoterapeut Jette Havgry MPF, Fredensborg, Nordsjælland. Tæt på Hillerød, Helsinge, Helsingør og Hørsholm.
Velkommen!

© Copyright Jette Havgry.
Cookies gemmer information som er nødvendig for at få hjemmesiden til at fungere, lave trafikmålinger og optimere sidens indhold. Ved at klikke på LUK accepterer du at jeg bruger cookies og du kan forsætte med at bruge min side som altid. Læs evt. mere om cookies her.
Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com