Certificeret ID-Psykoterapeut i Fredensborg - Nordsjælland
Hurra - og et stort tak til mine træningsklienter!

Mandag den 29. marts 2010 var jeg til eksamen og afsluttede dermed den 4-årige uddannelse som ID-Psykoterapeut v/ Ole Vadum Dahl med et meget flot resultat.

Ved eksaminationen bekræftede autoriteterne, hvad mange klienter allerede har sagt til mig, og hvad jeg da også selv har en klar fornemmelse af - nemlig, at jeg er en rigtig, rigtig god psykoterapeut.

Det er selvfølgelig godt, hvis man vil gå ud og prale....., men det er endnu bedre for den indre følelse af endelig at have fundet sin rette hylde, at være lidenskabeligt engageret i et felt og beskæftige sig med noget, som giver én mening med tilværelsen.

Eksaminationen hviler bl.a. på mere end firehundre timers træningsterapi, som jeg har givet gennem de sidste 2 år her i min praksis på Stationsvej 7 i Fredensborg.  

Med dette skriv vil jeg gerne sige dig, som har været træningsklient et stort og dybtfølt tak, fordi du i en kortere eller længere periode konsulterede mig, imens jeg var under uddannelse. Uden dit vovemod, positive indstilling og åbenhed havde jeg ikke opnået det samme solide erfaringsgrundlag og gode resultat.

I håb om at fremtiden vil byde på et terapeutisk gensyn, får du mine bedste ønsker med på vejen.

Med venlig hilsen - og endnu engang tak.
Jette Havgry

ID-Psykoterapeut eksamen
Den praktiske prøve handlede om en beskikket klients frihed til at være sig selv, udtrykke sin personlighed og kommunikere med andre på en autentisk og afslappet måde samt at integrere to sider af klientens liv, som umiddelbart syntes at være i konflikt med hinanden.  Jeg fik 12 for sessionen og ros for en meget sikker, legende let, nærmest poetisk og bevægende terapi. 

Jeg har afsluttede min uddannelse som ID-Psykoterapeut med at skrive speciale om depression under overskriften: "ID-Psykoterapeutisk behandling af depressive klienter - et lys i mørket". Jeg fik 10 for opgaven og ros for et omhyggeligt, detaljeret og veldokumenteret stykke arbejde.

 

Træningspraksis
Gennem de godt og vel to år jeg har haft træningsklienter har jeg arbejdet med mange forskellige problemstillinger heriblandt stress, angst, depression, mobning, psykisk vold, fobier, eksamens- og præstationsangst, kronisk sygdom, traumer, sorg og tab, afhængighed, misbrug af stoffer og alkohol, overspisning, drømme, barndom, identitet, personlighed, kommunikation, selvledelse samt afklaring i forhold til uddannelse og arbejde.

Derudover har jeg arbejdet meget med problemer i eks-forhold, parforhold, ægteskab og familier - både i individuel terapi og parterapi.

Alle er velkomne
Som færdiguddannet ID-Psykoterapeut vil jeg gerne benytte lejligheden til at byde alle både tidligere og nye klienter velkommen i min praksis :-)

Med venlig hilsen
Jette Havgry

Tilbage til h
ovedsiden:
ID Psykoterapeut Jette Havgry, Fredensborg, Nordsjælland. Tæt på Hillerød, Helsingør og Hørsholm.
Velkommen!

© Copyright Jette Havgry.

Privatpraktiserende ID-Psykoterapeut MPF Jette Havgry HD(A)| Stationsvej 7, st. | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 26 52 45 18 | jettehavgry@gmail.com